maanantai 12. helmikuuta 2018

On se vaan nii, et ny ols aikka taas alotta jotta uut, vaik laihrutust

Sääki voisit ajatella sitä eik mää va.
Yleens laihrutus o lyhyt aikane lyhyt juttu.
Mut me voitas tehrä siit hiema piremp vaihe.
Rajotetta hiema elämä kivoi makui ja nautita ruokailust,
mut syörä yks ruokalusikalline vähemmä kuin enne.
Tehrä täs niinku pitk-kestone ja paino alkka putoma
jossa vaihess vaik kramma kerrallas. Kiire ei o.
Katota vähä ittes perä, nautita ruuast ja katota et siihe tule
ainaki osa sitä järkkevä syömist. Niin ja sopivas suhteest.
Kannatta siis alkka pureskella ruokka vähä paremmi.
Sit sil ainaki saa jäämä se yks ruokalusikalline määränä pois.
Hamppaat tarttee aina saman verran louskutust.
Syörä hyvä ruokka ja pureskella hiema enemmä.
Ei ny muuta tänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti